onsdag 11 december 2013

Amningsbloggen öppnar upp för fler skribenter

av Julia Ilke

Styrelsen för Amningshjälpen har beslutat att Amningsbloggen ska förändras. Hittills har vi som skrivit bloggen varit arvoderade men samtidigt fria att skriva vad vi vill. Det upplägget kan potentiellt leda till situationer där Amningshjälpen hamnar i en svår position då de visserligen arvoderar bloggaren men samtidigt säger sig stå oberoende från vad hon skriver. Så för att göra bloggen helt fristående kommer den att efter jul istället börja drivas på frivillig basis och av flera skribenter.

Jag kommer troligen att stanna kvar i skaran av amningsbloggare men vi behöver vara fler! Vill du vara med så skicka en intresseanmälan till Helena på Amningshjälpen. Hennes mail är kontoret@amningshjalpen.se

4 kommentarer:

Signe sa...

Lite synd tycker jag: har oftast betraktat bloggar nästan som en sorts personlighet. Men ser att "en blogg kan (även) bestå av flera bloggare som samarbetar" (Wikipedia).
Och hoppas att just det där lite personliga kan bibehållas och inte bli som det där med för många kockar...
Signe

Anonym sa...

Tvärtom! Tror att det blir jättebra med fler skribenter som vill berätta om sina upplevelser eller bara inspirera och informera. Vore toppen att också kontinuerligt bjuda in nya gästbloggare, som tex Lady Dahmer, BlondinBella, Kronprinsessan Viktoria (?)... Etc. Men gillar också att Amningshjälpens förespråkare finns med i grundstallet, så att bloggen behåller sin fantastiska informativa och lugnande attityd. Kul att du kör vidare Julia! Kanske någon av dina kollegor på Nära Barn också kan medverka?

Och varför inte en och annan pappa! :)

Amman sa...

Sa Amman ovan :)
(Slant på tangenten...)

Signe sa...

Hej Anonym,
Jag kapitulerar, Du har rätt, men, men, men,
det har nu gått EN MÅNAD, hur snabbt dör en blogg?
Men som sagt, jag viker mig, Du har säkert rätt.
Signe