fredag 23 oktober 2009

när jag mejlar med småbarnsmammor

vilket jag ofta gör, får jag mejl med det här utseendet. jag misstänker amningspekinfingervals.

hejdå från e-l

2 kommentarer:

  1. Helst ska det vara lite konstoga tryckfel också. ;-) Jag har fått in en riktigt bra snits nuför tiden, jag snvänderr alla fingrar och skriver rätt fort med både höger och vänster hand.. En i taget alltså! Amningskudde, en sänkbar skrivbordsstol (! man ställer den lågt) och liten fotpall från ikeas barnavdelning, så får man till en riktigt bra amningsställning vid datorn. :-) Eftersom jag ammat tre barn nu så kan jag få till stora bokstäver också med en hand, övning ger färdighet som man säger. :-) Ochj så trodde Hugo L att mammor behövde amma efter klockan för att få tid att maila, hahaha - det är ju när jag ammar som jag får tid att skriva mail och bloggar! :-)

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Cecilia, övning ger färdighet! Detta skriver jag med bara högerhanden, vänster är lite svårare men det gå det med.

    SvaraRadera

Kul att du vill lämna en kommentar och tack för att du hjälper till att hålla en respektfull och god ton i kommentarsfältet!

Det är ok att vara anonym men använd gärna ett påhittat namn så att det blir tydligt vilken kommentar någon annan ger respons på.