lördag 7 januari 2012

Amning och glamour hör ihop

Av Marit Olanders

Kika in på bloggen Blue Milk som bjuder på en härlig kavalkad med glamorösa amningsbilder. Visst kan man tycka det är trist att inte ens amningen är fredad från utseendehetsen, men hör inte det uttalandet ihop med tänket att amningen är en så kort tid, då ska man bara njuta och titta på sin bebis. visst finns de ögonblicken också, och troligen även i Jerry Halls och de andras liv. Men lever man med amningen så finns det ju inget som hindrar att den också syns på bild. Och ibland kan man behöva en motvikt till svettiga, mjölkiga nattlinnen och saggiga t-shirts.
Jerry Hall och Gabriel Jagger på Annie Leibovitz underbara bild får ni av mig. Men gå in på Blue Milk och kolla in alla andra också!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättevackra bilder! Jag ser inte varför man måste tro att kvinnor ska känna press över utseendet pga dessa bilder. Det är tråkigt att saker och ting inte bara kan få vara, utan måste ställas i motvikt till sina i oftast extrema motsatser (som amning vs flaskmatning...). Jag älskar att titta på bilder av vackra kvinnor i vackra kläder och som är fint sminkade. Det innebär inte att jag själv känner mig sämre och sluskigare. Eller, jo sluskigare är jag iofs, men det är inget jag orkar bry mig om :P Dessutom händer det att jag också klär och sminkar upp mig ibland och min dotter verkar tycka att mjölken smakar precis lika gott som när jag är ofixad ;) Man FÅR gilla fina saker utan att det betyder att man fördömer sånt som inte är lika tillrättalagt :) Tack för länken, jag kan inte sluta titta på bilderna! :) /A.L

Karin Sutare sa...

Tack, amning och glamour- jag gillar kombon!
Dags för lite amning med attityd tycker jag!