onsdag 17 april 2013

mera amning i etern

av Julia Ilke

Idag kom det ytterligare en podcast om amning. Den här gången är det Philips Avent Joller som bjudit in ett gäng mammabloggare för att göra podcasts om olika frågor. Först ut är ämnet amning med Natashja Blomberg- Lady Dahmer och Anna Davidsson- Apan satt i granen.
Vill du lyssna på avsnittet finner du det här.

4 kommentarer:

Miranda sa...

Trist bara att Philips Avent alltjämt marknadsför sina nappflaskor aggressivt och att nu erfarna och kunniga bloggare sprider deras varumärke :(

Amningsbloggen sa...

Ja jag ska kanske förtydliga att anledningen att jag skrev att de står bakom poden INTE är för att marknadsföra dem utan för att jag tycker det är viktigt att man känner till vem avsändaren är.

Anonym sa...

Vill bara påpeka att avent var väldigt noggranna med att de INTE ville att vi skulle marknadsföra dem. Först ville de vara anonyma. Vet ej varför dock.

Själv är jag amningstaliban och vägrar uppmuntra till flaskmatning. I podden pratar jag mkt om just den biten, att vi ger tilägg fast vi kanske inte behöver. Trots detta tycker jag inte att nappflaskor är ett problem. Vi lever (tyvärr) i en vällingkultur där nappflaskan är nästa steg efter att amningen avklarats. Därför känns detta sammarbete ok. :-)

/lady dahmer

Anonym sa...

Men varför är vissa tvungna att se flaskföretag som onda? Jag delammade och flaskmatade mina barn och är tacksam att bra flaskor finns. Hur skulle jag kunna mata mitt barn om flaskan inte fanns tillänglig? Avent är inte ondare än andra företag som marknadsför sig