lördag 13 november 2010

En ammande syster

Blev starten på ett succéföretag. Klicka på rubriken...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå, ni brukar faktiskt på den här bloggen ondgöra er över företag som tjänar pengar på barnmat och flaskor, men företag som tjänar pengar på amning är tydligen helt okej eller?!?! Det här inlägget var ju rena reklamen för det här klädmärket!!! :(

Veronika sa...

Jag tror att de som skriver på bloggen tycker det är lika OK för företag att tjäna pengar på barnmat som på kläder, men när barnmatsföretag försöker smygkonkurrera ut amning genom att vända sig till föräldrar med för små bäbisar och skriva saker som att om de inte sover på natten är de inte mätta (med implikationen att alltså behöver de mer av vår gröt) - då reagerar folk. Inte för att företaget försöker tjäna pengar (fast det finns ju folk som är mot det med, generellt för alla företag), utan för att de motarbetar amning och sprider myter. Luras. Medan företaget i intervjun som det länkas till snarare underlättar amning.

Anonym sa...

Det är svårt, ja nästan omöjligt, att hitta amningskläder ute i de vanliga lite billigare butikskedjorna. Kanon att Amningshjälpen ger tips om bra kläder tycker jag. De flesta av oss som läser här på bloggen gillar ju att amma!

Veronika sa...

Jag tycker att det går bra att amma i nästan alla kläder. Men det är bra med specialkläder för dem som gillar det.

Men jag tycker inte att amningshjälpen ska göra reklam för kläder, det kan man hitta på annat håll. Fast så tycker jag inte heller att huvudpoängen med det här inlägget var att göra reklam för ett visst märke, utan att uppmärksamma positiva skriverier relaterade till amning i en tidning.

Anonym sa...

Jag kan upplysa om att det är svårt att amma i vanliga kläder med mycket stor byst. Speciellt när man är ute bland folk och kanske vill sköta amningen lite snyggt utan att blotta sig själv totalt.